VALENS GROWORKS OFFICE ADDITION

Project Type: Commercial Office Addition

Contractor/Builder: Gibson Contracting

Interior Designer: Hannah Katey Interior Design

Architect: LIME Architecture

Style: Masculine, Industrial, Innovative, Bold

Photographer: n/a

The team at Valens quickly outgrew their existing office space and decided to complete an 8,000 square foot addition to their existing building, which consisted of three floors of open-shared office space, lunchroom, private offices + meeting rooms, boardroom, and CEO lounge. The Valens brand reflects bold innovation, and we knew their office space should reflect exactly that. We incorporated industrial details throughout the space, giving a stylish-masculine feel. With polished concrete floors, exposed painted black ducting, black-grid glass walls, textured rich oak melamine + black marble style counters, the overall vibe has a masculine-edge. We sourced an impactful stairway light fixture at the front entry, when at the right angle, repeats the letter 'V' within its suspended light-rods. The bullpen office spaces on each floor also repeat a 'V' led light detail to nod to the company logo. The boardroom specifically was meant to feel like a cigar-room-meets-library. We kept a monochromatic scheme here only, to give a moody-rich feel. With black painted walls and cabinets, wainscoting moldings, leather club chairs, and a powerful statement chandelier with black, gold, and matte white. The custom backlit metal feature completed by Grizzly Metal Fab Inc. completed this space with one last nod to the Valens brand.

  • Pinterest
  • Black Instagram Icon
  • Facebook
  • Houzz

Copyright 2020 Hannah Katey Interior Design